Aanmelden
Vragen? Mail ons: info@thuisbasisbrabant.nl

Zorgverzekeraars

U als zorgverzekeraar

U als zorgverzekeraar heeft de taak gekregen om kwalitatief hoogstaande wijkverpleegkundige zorg in te kopen voor uw verzekerden. Met name de verzekerde regie te geven en laten nemen voor zijn zorgproces zijn kernwaarden van Thuisbasis Brabant. Met de inzet van goed opgeleide zorgverleners die lokaal ingebed zijn in de bestaande netwerken levert een meerwaarde op voor u en uw verzekerde.
Onze inzet van zorg kenmerkt zich door ondersteuning en overname van zorg waar dat nodig is. De gedachte om niet professionele zorg in te zetten past binnen de visie van onze zorgcoöperatie, waarmee wij de uitgangspunten onderstrepen van de hervormingen in de zorg.

Naast persoonlijke verzorging en verpleegkundige zorg zijn wij volledig ingericht op medisch specialistische zorg (MSVT) thuis, waarmee de verzekerde 1 zorgaanbieder heeft die kan voorzien in alle vragen. Samenwerkingen met andere aanbieders die zeer gerichte specialisaties hebben kunnen wij consulteren en zo blijven wij voorzien in een adequate oplossing voor de verzekerde.