wij bieden thuiszorg

Wij zijn Thuisbasis Brabant. Wij zijn een sterke coöperatie van bevlogen zorg zzp’ers die een unieke visie delen op de thuiszorg. Ons collectief gelooft in de kracht van zelfstandig ondernemerschap zonder enige concessie te doen aan de liefde en warmte waarin we de zorg verlenen. Wij zijn zelfstandige professionals die samen – verenigd in zorgteams – de thuiszorg mooier maar vooral beter maakt. Kleinschalige en persoonlijke zorg georganiseerd vanuit een sterk samenwerkend collectief.

De zorg is van ons samen!

We horen uw waardering ook graag. Wilt u die voor ons achterlaten door op de onderstaande button te klikken?

onze clienten
beoordelen onze
zorg met een

9.4
hoe doen
we dat dan?

De wijkverpleegkundige van het zorgteam komt bij u langs om de zorg te bespreken. Samen stemt u met haar de zorg af en wordt er een persoonlijk zorgplan aangelegd. Hierin staan uw wensen en doelen opgeschreven. De zorg zal geboden worden aan de hand van het zorgplan.

De vergoeding van wijkverpleegkundige zorg komt rechtstreeks van uw verzekeraar. Dit regelen wij voor u, zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

onze
zorgteams

onze
zorgteams

wij bellen jou terug
Heeft u een algemene vraag? Of bent u op zoek naar thuiszorg? Selecteer dan een woonplaats en laat uw naam en telefoonnummer achter. Het zorgteam neemt dan contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.