wonen en leven
bij Liv-inn

Aan de Vaartweg in Hilversum staat de eerste Liv-inn van Nederland! Een plek waar je jong blijft en mensen ontmoet! Het gerenoveerde pand biedt een plek aan ouder wordende mensen die willen wonen op een plek waar zij betekenis ervaren, anderen kunnen ontmoeten en hun talenten in kunnen zetten.

dat doen we samen…

De kern van Liv-inn zijn de mensen die er wonen. In samenspraak met de gemeenschap zijn er verschillende modules gebouwd die bijdragen aan betekenisvol leven. Die modules vind je in het hart van het gebouw, zodat je altijd in aanraking kunt komen met anderen. Bij Liv-inn Hilversum is er gekozen voor een familiekamer, een gezellig huistheater, een binnentuin en een grote open leefkeuken.

De gemeenschap is een actieve vereniging die gezamenlijk invulling geeft aan de activiteiten die ontplooit worden binnen én buiten het gebouw. Iedereen is welkom om aan te sluiten en bij te dragen!

Wilt u wonen op deze unieke plek? Kijk hier direct voor de beschikbare appartementen en schrijf uzelf in.

 

Liv-inn Hilversum

persoonlijke zorg,
met aandacht

In de verschillende appartementen van Liv-inn is er ruimte voor mensen vanaf 75 jaar. De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en hebben verschillende oppervlakten. Voor iedere wens is er wel een passende plek. Oók als u (intensieve) zorg nodig heeft.

Met een vast team van professionele zorgverleners én de ondersteuning van de gemeenschap biedt Thuisbasis Brabant persoonlijke en kleinschalige zorg. Door de gemeenschappelijke voorzieningen is er ruimte om deel te nemen aan georganiseerde activiteiten. Mensen blijven op deze manier zoveel mogelijk betrokken bij het (lokale) leven en kunnen hun ervaring en talenten delen met anderen. Juist door de gemeenschap en de zorg samen op te laten trekken versterken we de onderlinge verbinding die bijdraagt aan ontmoeting en samenredzaamheid.

Wanneer u een indicatie wijkverpleging heeft, of een CIZ besluit met een VPT of MPT dan kunt u wonen bij Liv-inn. Wilt u in aanmerking komen voor zorg bij Liv-inn? Vul dan het formulier in.

wilt u meer informatie?

Laat uw gegevens hieronder achter. Wij nemen dan persoonlijk contact met u op.