Aanmelden
Vragen? Mail ons: info@thuisbasisbrabant.nl

Nieuws

Thuisbasis Brabant… het laatste nieuws

7 oktober 2017

Thuisbasis Brabant is opnieuw beoordeelt op zijn kwaliteit van zorg. Samen met de zorgondernemers uit onze coöperatie is onze kwaliteitsnorm aangepast naar de nieuwste norm HKZ 2015. Thuisbasis Brabant is met vlag en wimpel geslaagd. Een resultaat om trots op te zijn!

24 maart 2017

Na anderhalf  jaar heeft de belastingdienst zijn goedkeuring gegeven aan de raamovereenkomst van Thuisbasis Brabant over het werken met zelfstandig professionals in de thuiszorg. De ZZP-ers waren voorheen altijd in het bezit van een VAR (verklaring arbeidsrelatie). Door de huidige wetswijziging naar de Wet DBA is dit voor alle zorgverleners en Thuisbasis Brabant een belangrijke stap voorwaarts!
Wij zijn trots op dit resultaat, en zullen verder bouwen aan de ontwikkeling van de ZZP-er in de thuiszorg!

22 december 2016

Jaarlijks wordt Thuisbasis Brabant beoordeeld door een externe partij om de kwaliteit van zorg aan onze cliënten en leden te beoordelen. KIWA Nederland heeft Thuisbasis Brabant positief beoordeelt op de kwaliteit van zorg en dienstverlening. Thuisbasis Brabant laat hiermee zien dat het werken met ZZP-ers en een kleinschalige manier van werken leidt tot tevreden cliënten, leden en samenwerkingspartners. Op de website van HKZ.nl kunt u ons certificaat inzien.

Thuisbasis Brabant is door een aantal partijen gevolgd. De publicaties hebben we hier voor u op een rij gezet.

11 november 2016

Het zorgteam ZZP-zorg is door een cliënt in het zonnetje gezet.
Zie hier het volledige artikel.

29 juni 2016

Erkend leerbedrijf
Thuisbasis Brabant is vanaf nu een erkend leerbedrijf voor verzorgenden en verpleegkundigen. Bekijk de publicatie van Stichting bevordering beroepsonderwijs.

SBB komt naar je toe

De zorgcoöperatie: “Kleinschaligheid en eigenheid blijven intact”