thuisbasis
veilig werken en ondernemen
in de zorg

Aantoonbaar bevoegd en bekwaam zorg verlenen is belangrijk om goede kwaliteit van zorg te kunnen geven aan je cliënten. Naast het volgen van (bij)scholingen vraagt het van jou om een overzicht bij te houden van uitgevoerde voorbehouden en risicovolle handelingen. Dit noemen we een portfolio. Met de app willen we je laagdrempelig faciliteren om een professioneel portfolio op te bouwen.

app op je
telefoon!

Met deze app kun je tijdens jouw werk op een laagdrempelige manier handelingen registreren. Dat geeft jou direct inzicht, maar ook collega’s en opdrachtgevers! De app is geschikt voor zelfstandig zorgprofessionals, maar kan ook gebruikt worden door organisaties en collectieven. Let op! Registreer jezelf met behulp van een laptop of computer als eerste via het webportaal. Daarna kun je de app gebruiken op je telefoon.

hoe
werkt
het

Via een laptop of computer log je de eerste keer in bij het webportaal. Hier maak je een account aan. Dat kan alleen als je ingeschreven staat bij het kwaliteitsregister van V&VN. Houd je relatienummer bij de hand! Bekijk hier het instructiefilmpje.

Na het registreren van je account maak je jouw gebruikersprofiel aan. Daarna geef je in het online portfolio aan wanneer je voor het laatst een handeling hebt uitgevoerd en bent getoetst. Met het instellen van een door jou gekozen interval gaat de app je berichten sturen als je weer toe bent aan een externe toetsing.

Het instellen van de interval hebben we  bewust zo ontwikkeld, omdat we vinden dat je erover na moet denken hoe jij voor jezelf borgt dat je bevoegd en bekwaam blijft. In de thuiszorg bijvoorbeeld kan dat een hele uitdaging zijn, omdat je vaak alleen werkt.

Als je het portfolio hebt aangemaakt kun je de app downloaden op je mobiel. De Thuisbasis app is beschikbaar voor iOS en Android toestellen.

 

de app organiseert>

 • Persoonlijk profiel
 • Registratie van handelingen
 • Herinnering  voor het volgen van (bij)scholing
 • Plaatsen van een toets verzoek
 • Uploaden bewijsstuk toetsing
 • Rapportage van uitgevoerde handelingen
 • Rapportage van toetsmomenten
 • Link naar de Vilans-protocollen
 • Link naar Farmaceutisch Kompas
 • Toegang tot een netwerk van vakbekwame zorgprofessionals
maak kennis met onze zorgcoöperatie
Ben jij een ondernemende zorgverlener die gelooft in liefdevolle zorg? Geloof jij in kleinschalige persoonlijke zorg georganiseerd vanuit een sterk collectief? Dan willen we je graag ontmoeten.

Als je jouw gegevens hieronder achterlaat nemen we contact met je op. Bedankt!

  jouw kwaliteit

  Als zorgprofessional is het belangrijk om een goede kwaliteit van zorg te bieden. Dat doe je door na te denken over de zorg die je wilt verlenen. Maar ook over de kansen en risico’s binnen je eigen onderneming. Het portfolio helpt je bij de professionalisering van je vak en het bewaken van de risico’s voor jou als zorg zzp-er.