onze
zorgteams

Wij geloven in kleinschalige en warme zorg!

Persoonlijke aandacht en kwalitatieve goede zorg borgen we doordat de zorg zzp-ers u kennen. Met een beperkt aantal zorgverleners bent u verzekerd van de juiste zorg. Of we alles alleen doen? Nee, we werken graag samen met andere aanbieders om de beste mogelijke zorg voor u te organiseren.

De zorgteams van Thuisbasis Brabant zijn actief in Oisterwijk, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Breda en Eindhoven.  U kunt hen direct benaderen met uw vragen.

’s-Hertogenbosch

Zorgteam Clivia, 06 810 797 85

Zorgteam Clivia is een betrokken team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Wij kunnen in uw verschillende zorgbehoeften voorzien.

Neem contact met ons op om als u vragen heeft.

Nistelrode

DeWitCare, 06 837 062 50

Lea de Wit ( DeWitCare) is een vrijgevestigde wijkverpleegkundige, werkzaam in de regio Noord Oost Brabant. Naast de reguliere thuiszorg heeft zij ruime ervaring met mensen met een verstandelijke beperking en mensen met psychiatrische problematiek.

U kunt mij rechtstreeks benaderen voor het stellen van (zorg)inhoudelijke vragen op het gebied van wijkverpleging, WMO en Wlz. Ook het stellen van een (her)indicatie kan ik voor u verzorgen.

Via Thuisbasis Brabant kan ik bij sommige zorgverzekeraars PGB indicatiestellingen verzorgen.

Oisterwijk

Care Thuiszorg, 085 004 10 28

Care Thuiszorg Oisterwijk is een team dat bestaat uit intensief samenwerkende (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden.

Wij vinden persoonlijk contact en kwaliteit belangrijk zodat we samen met u, uw naasten en de betrokken huisarts de zorg thuis vorm geven op een wijze die bij ons allemaal past.

We zetten onze verpleegkundige kennis en ervaring in om u het vertrouwen te geven dat de zorg thuis veilig en verantwoord gegeven wordt. U zult zich thuis blijven voelen in uw eigen huis, ook met onze aanwezigheid!

Goirle

ZZPzorg, 06 130 199 34

Als uw gezondheid u in de steek laat en u bent aangewezen op zorg, dan komt er vaak veel op u af. “Kan ik nog wel thuis blijven wonen? Aan wie vertrouw ik mijn zorg toe?” Dit zijn hele begrijpelijke vragen.

ZZP zorg is een professioneel team van 5 zorgverleners. Wij bieden kleinschalige zorg aan huis met een vast team, zodat u vertrouwd kunt raken met de zorgverleners. We houden rekening met uw wensen!

We willen garant staan voor een snelle indicatiestelling, zodat u zo snel mogelijk goed geholpen kunt worden.

Tilburg

Take Good Care, 06 236 208 64

Gezondheid gaat verder dan enkel de afwezigheid van ziekte. Het omvat het vermogen om de eigen regie te kunnen voeren op onder andere fysiek, emotioneel en sociaal niveau. Soms verlies je echter de eigen regie.

Als verpleegkundige en coach bij Take Good Care onderzoeken wij hoe jij de eigen regie weer kunt (her)pakken en hoe jij kunt voorkomen de regie te verliezen.

“Voorkomen is beter dan genezen”

Door middel van prikkelende gesprekken, oefeningen en opdrachten in een open en veilige sfeer kijken wij naar je huidige situatie. Welke facetten een rol spelen in je actuele situatie en hoe jij je gewenste situatie voor je ziet. Door helderheid te creëren over waar jij je bevindt, waar je heen wilt, wat jou tegenhoudt en wat je nodig hebt kun jij (opnieuw) richting geven aan je leven. Met een persoonlijk zelfmanagementplan en hele concrete tools sta jij na een traject bij Take Good Care weer aan het roer van je eigen leven.

Tilburg, Reeshof

Thuiszusterz, 06 137 864 02

Vier gedreven verpleegkundigen hebben hun krachten gebundeld en vormen samen Thuiszusterz.

Wij bieden (gespecialiseerde) hulp, zoals verpleegkundige zorg en ondersteuning bij de persoonlijke verzorging. Ook wanneer u ongeneeslijk ziek bent begeleiden wij het volledige proces.

Mocht u verpleegtechnische zorg aan huis nodig hebben, in wat voor vorm dan ook, dan kunt u direct contact met ons opnemen om de inhoudelijke zorg met u en uw naasten af te stemmen. Op deze manier creëren wij een professionele en veilige zorgomgeving bij u thuis, gecombineerd met onze passie voor de zorg.

Tilburg, Reeshof en omgeving,

Vercura, 06 412 526 73

Vercura ondersteunt u bij de dagelijkse activiteiten door zorg op maat te bieden. Een professioneel team van gediplomeerde zorgverleners staat dag en nacht voor u klaar.

Wij staan voor persoonlijk contact, een vertrouwd gevoel, open communicatie en betrokkenheid bij de zorg.

Naast thuiszorg bieden wij een kleinschalige dagbesteding voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Wijk en Aalburg

Verlies & Herstel, 06 254 637 29

Iedereen heeft te maken met verlies, dit kan met allerlei gebeurtenissen te maken hebben zoals gezondheid, werk, verwachtingen, omgeving of verlies van een dierbaar persoon. Hoe ingrijpend een verlies wordt ervaren, gaat vooral over de betekenis die een relatie had.

Ik werk vanuit een holistische visie. Dit betekent dat geest, ziel en lichaam verbonden zijn en een eenheid met elkaar vormen.

Via Thuisbasis Brabant breng ik mijn kennis en kunde in via de directe zorgverlening. En specifiek binnen de palliatieve en terminale zorg.

Wanneer u een verlies ervaart, begeleiding nodig heeft omdat u zich er niet goed raad mee weet. Neem dan contact met mij op.

Oisterwijk Oost

Serviceappartementen Burghtweide

Het zorgteam van Serviceappartementen Burghtweide bestaat uit een kleine groep verpleegkundigen en verzorgenden.

Wij staan voor u klaar om passende zorg te verlenen wanneer u dit nodig heeft. Zo heeft u altijd een bekend gezicht aan huis.

Beesd

Avantizorg, 0345 505 228

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in de zorg voor mensen met chronisch ziekten zoals dementie of andere meervoudige aandoeningen.

Door ons in te schakelen kunt u opname in het verpleeghuis uitstellen of misschien zelfs voorkomen. We zorgen er samen voor dat u zo zelfstandig mogelijk blijft en dat u deel uit blijft maken van de samenleving.

Als u graag onder de mensen bent, of wat praktische hulp nodig hebt, dan kunt u ook gebruik maken van dagbesteding “De Bol” in Beesd. Neem voor al uw vragen vrijblijvend contact met ons op. Onze zorgverleners staan klaar binnen heel de West-Betuwe: van Beesd, Culemborg en Geldermalsen tot aan Leerdam en Tiel.

wil je ook
aansluiten?

Doe de check!
dan zoeken we jou!
Je past bij ons! Thuisbasis Brabant is altijd op zoek naar bevlogen Zorg Zzp-ers die cliënten kunnen helpen met hun zorgvraag. Als je jouw gegevens hieronder achterlaat nemen we contact met je op. Bedankt alvast!